Étkezés után koncentráció zavar, szédelgés, fáradtság, gyengeség, fázás/remegés?
Sziasztok!
A mai napon tapasztaltam, hogy étkezések után szédelgést, egyensúlyzavart, koncentrációzavart, gyengeséget, fáradtságot tapasztaltam. Ez reggeli után egy pár perccel kialakult, mármint a szédelgés és gyengeség, majd ettem és ittam még egy kicsit, és ezután egy fél órával jött megint. Nem minden tünet egyszerre, van hogy nem szédülök, van hogy nem remegek/fázok. Ezután ebéd után enyhébben de szintén előjött a gyengeség, fáradtság. Később ettem sütit, és ezután egy 45 perccel tapasztaltam kocsiban ülve (álló helyzet) hogy mintha izgágább lennék, és friss levegőre lenne szükségem, kinyitottuk az ajtót, a friss levegő jót tett. Ezután ettem itthon az ebéd második feléből, és ezután jelentkezett egy olyan hogy fáradtság, koncentráció zavar, fázás-remegés (de ez lehet hogy azért mert hűvös van már a szobaban, nem csak én fáztam), izomfájdalmak hátban, mellkasban, karba, aztán ez kezdett egyre jobb lenni, elmúlt. Most ismét éhes lettem, ettem egy szimpla pirítóst, és rögtön ahogy ittam utána, koncentráció zavar, fázás (kitakaróztam egy ideje), kissé szédelgés jött rám.
A vérnyomásom mikor merem oké, a testhőm oké. Nem tudom mitől lehet ez :/ ezt a mai napon tapasztalom hogy étkezés után, máskor nem feltétlenül étkezés után, és nem ilyen gyakran fordult elő. Pl pénteken is hasonló problémám volt, de akkor már 2-2,5óra eltel étkezés után, és még fenn állt a dolog, ettem, hogy nem e azért van mert éhezem. Egyébként eszem rendesen, és rendszeresen, ma is megvolt a reggeli-ebéd-süti uzsonna-korai vacsi főtt kaja - vacsora.
Szerintetek mi lehet a bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!