Miért van az, hogy az éhező afrikai gyerekek hasa felpuffad?
Az első orbitális baromságot írt, már bocsánat.
Kérdező: keress rá a fehérjehiány tüneteire és az éhezési oedema kifejezésre. Minden benne lesz.
Az létezik, hogy velem ugyanez történik? Vékony vagyok, 174 centi és 66 kiló körül (eddig csak vékonyabb voltam, kiskoromban meg kb. 10 éves koromra értem el a 20 kilót...), és mostanában depresszió miatt alig eszem, és sokszor éheztetem magamat. Megtanultam tolerálni az éhséget és sokszor inkább várok, és elmúlik az éhség, pedig nagyon érzem, hogy ennem kéne.
Ennek következtében az utóbbi időben azt vettem észre, hogyha rámtör az éhség, akkor iszonyú erősen tör rám; mintha egy lyuk lenne a hasamban, amit be kell tömni BÁRMIVEL, de amint elkezdek enni (nem gyorsan), rövid időn belül hányingerem lesz. A hasam meg kezd olyan lenni, mintha sörhasam lenne. Vagy ez azért van, mert sokat fekszem?
Minden hiánybetegségnek vannak tünetei. Ha nem eszel akkor a szervezetedből előbb utóbb valami hiányozni fog és ez nem marad büntetlenül. Most a hasad, aztán elkezdenek potyogni a fogaid, meg vérezni fog a feneked, romlik a látásod, fekélyesedik majd a szád stb.
Gondolom jó buli, úgyhogy csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!