2 kérédsem lenne.1) Valaki esetleg emlékszik annak a táblás csokoládénak a nevére, melynek sárga volt a csomagolása, és mindig afrikai emberek/gyerekek voltak rajta?
Figyelt kérdés
Már régóta keresem a nevét,de nem találom sehol.Az íze miatt keresem.+Azt hiszem mindig volt a boriítón valami képregény is.Nagyon idegesít,hogy a nevét nem tudom :D
2.) Ha fb-n valaki bejelölt közeli ismerősnek,és én törlöm,akkor ő látni fogja nem,mert látja,hogy megint bejelölhet engem,szval rájön,hogy kitöröltem,nem? A válaszokat köszönööm.
2012. aug. 27. 21:24
1/1 anonim válasza:
2. kérdésedre mondanám, igen ha törlöd akkor ha rád keres látja, hogy bejelölhet újra, azaz ha egy csöppnyi agya is van rájön, hogy törölted. Ha nem szeretnéd, hogy lásson egyáltalán, akkor tiltsd le. Ez esetben már ha rád keres, sem talál majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!