Ez a vérnyomás jo nekem? 122/68
Figyelt kérdés
Par napja bizsereg es faj a tarkom es faradt is vagyok, gondoltam lehet h magas a vernyomasom,meg is mertem es ennyi lett : 122/68.
Ez alacsony vagy jo?Azt tudom h nem magas.
18/Fiú
2016. jan. 29. 12:08
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen jó. A vérnyomás egyébként a nap folyamán ingadozik, szóval lehet, hogy máskor nem mérsz ennyire tökéletes értéket. Illetve ha alacsony vérnyomásod lenne az mindig sokkal jobb, mint a magas vérnyomás, de nálad egyik sem áll fenn.
2/4 anonim válasza:
A panaszaid alapján valamilyen bacit, vagy vírust kaphattál el, igyekezz több folyadékot inni, vitaminokat, főleg c-vitamint beszedni, ha nem baj, hogy büdös leszel tőle, akkor fokhagyma nyersen nagyon hatásos tud lenni mielőtt kitörne rajtad az influenza, illetve akkor is, amikor már kitört.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor is fájt a tarkóm,mikor mértem a vérnyomásom.Szóval akkor innen gondolom,hogy nem az okozhatja.
2016. jan. 29. 12:50
4/4 anonim válasza:
Sok dolog okozhat panaszokat, menj el a házidokidhoz és kérj tőle egy labort, abból már több minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!