Elég sokat izzad a tenyerm, hogyan tudnám ezt elmúlasztani?
Örökre elmúlasztani nem lehet, de HINTŐPORRAL
megakadályozhatot a kellemetlen tünetet. Egyébként
leginkább akkor fordul elő, ha idegeskedsz vagy ha
meleged van.
Ha idegi alapon van, nem tudod elmulasztani, ilyenkor meg tudnak műteni. Elvágják azt az ideget, ami ezt az ingert vezeti. De ezt csak súlyos esetekben alkalmazzák. Szóba jöhet még a botox is, ha van sok pénzed!
Ha nincs, akkor javaslom a golyós dezodort, kend be vele minden reggel a tenyered!
Solutio antisudorica- ez egy naturland alapú folyadék, amit az izzadó felületre kell rákenni fürdés után száraz felületre (csak szárazra!!),akát tenyér, talp, hónalj stb..
400 ft körül van, vény nélkül kapható a gyógynövényboltokban illetve a gyógyszertárakban.
én is rettenetesen izzadtam, de ettől megszűnt a panasz ( ami hát már nagyon kellemetlen volt, minidg csak pulcsiba ültem, de még akkor is nagy foltok, a tenyeremről folyt a víz, nem fogtam soha meg semmit annyira cikinek tartottam.
amúgy ez vszinműleg azért izzad mert idegesvagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!