Szerintetek van káros számítógép?
Figyelt kérdés
Nagyon ki fognak rám akardni biztos a válaszolók, de néha úgy érzem, amióta használt, de új gépem van, hogy sugároz, baromira elfáradok, ha használom, karikásak lesznek a szemeim és marhára leszív, azt mondják hülyeség, a mai monitorok, tévék nem olyanok, mint egy röntgenfelvétel, nem sugároznak, baromság, kérem, ha valaki meg tudna nyugtatni ebben az ügyben?2016. jan. 8. 20:45
2/7 A kérdező kommentje:
mitől? hogy érzem a sugárzást? és fáj a fejem?
2016. jan. 8. 21:50
3/7 anonim válasza:
A régi típusú, még nem sík képernyőd van?
Hogyan helyezkedik el?
Rendesen iszol közben?
A legjobb szemüveg van rajtad?
4/7 A kérdező kommentje:
teljesen modern, nagyon sok modern csatlakozója van, de iszonyú gyorsan beforrósodik és végig pulzál, ilyen nem lehetséges, hogy van benne valami furcsa? sajnos nagyon hosszan írok rajta időnként és szeretem józsef attilát, nincs összefüggés?
2016. jan. 8. 21:56
5/7 anonim válasza:
A régi katódsugárcsöves (CRT) monitorokat tényleg egészségtelen volt hosszabb ideig nézni.
Az LCD monitoroknál viszont ilyen probléma nincs.
6/7 anonim válasza:
"iszonyú gyorsan beforrósodik és végig pulzál"
Hmm. Próbáld meg visszavenni a fényerejét és a kontrasztját.
Én egyszer mikor náthás voltam visszavettem a monitorom fényerejét a minimumra. Aztán úgyfelejtettem. :) Hónapokkal később vettem észre... Azóta csak akkor tolom fentebb a fényerőt, ha filmet nézek. Így nem veri ki a szememet a monitor, és nem is melegszik.
7/7 A kérdező kommentje:
rákot tehát nem lehet kapni normalizált esetekben
2016. jan. 9. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!