Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátomról mostanában kiderült pár dolog. Sokszor nem volt őszinte hozzám, nem mondott igazat arról, hogy hova megy, kivel... Láttam olyan képeket, ahol a volt nőjével van elég félreérthető helyzetben. Persze mindig mindent megmagyaráz... Amikor kiderülnek az ilyen dolgok, mindig nagyon rosszul leszek. Leizzadok, remeg mindenem, zsibbad az állam, a szívem majd kiugrik a helyéről. Legutóbb ma éjjel tudtam meg, hogy ismét hazudott, éppen munka közben. Fogam a vérnyomásmérőt (kórházban dolgozom), 155/95-öt mért, a pulzusom 168 volt. Alapjáraton nagyon alacsony a vérnyomásom, 80/50 szokott lenni.

Normális, hogy ennyire megugranak az értékek? Mit csináljak ilyen helyzetekben, hogy ne legyek rosszul?

2010. márc. 26. 03:59
 1/7 anonim ***** válasza:
keress egy másik kapcsolatot.
2010. márc. 26. 04:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Az normális, ha izgatottá válsz az ilyentől, de nem ennyire. Szerintem ez valami fóbia lehet, esetleg rettegsz attól, hogy elhagy? Vagy valami ilyesmi? Jobb ötletem nincs. Háziorvos véleményét ilyen esetekben is ki lehet kérni.
2010. márc. 26. 04:15
 3/7 anonim válasza:
allugyá
2010. márc. 26. 06:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Kórházban dolgozol, és minket kérdezel hogy normális e a vérnyomásingadozásod+mit csinálj hogy ne legyél rosszul?
2010. márc. 26. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Stresszhelyzetekben a szervezet igy reagál. Keress egy másik kapcsolatot vagy ha ez így jó neked akkor ne stresszelj a pasid miatt.
2010. márc. 26. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
168-as pulzus meg szerintem nem fizikai terhelés hatására nem normális.
2010. márc. 26. 10:24
 7/7 A kérdező kommentje:

06:44: nem szeretném, ha a munkahelyemen a magánéleti problémáimról beszélnének, ezért nem kérdezem meg az ügyeletes dokit (aki amúgy sem tudna sokat mondani ezzel kapcsolatban, mivel nőgyógyász)

06:38: te biztos munka közben aludni szoktál, én nem.

A többieknek köszönöm a válaszokat. Április 7én megyek kardiológushoz. Januárban jelentkeztem be, meglátjuk mit mond. Csak arra voltam kíváncsi, hogy másnál is előfordul-e az ilyesmi.

2010. márc. 26. 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!