Bulimia? Segítség! Napi 10 liter vizet iszom a kezelések nem hatnak, legújabb tünet: falási rohamok. +10 kilo/2 honap
Hogy nem kapsz vízmérgezést? Komolyan. Mamám egyszer sokáig volt kórházban vízmérgezéssel..
Én a helyedben mennék tovább. ha úgy érzed, hogy félrekezelnek, akkor keress másik dokit. ha kell, másik városban. Tudod, a doki teste nem megy tönkre attól, hogy felírja neked a gyógyszereket...
Szia!
Látom már régebben írtad ezt, de nagyon örülök, hogy elolvastam, nekem is hasonlóak a tüneteim.
Nekem volt egy nagy fogyásom 3 éve kezdődött, és elmúlt a nemszeszem 3 évre, majd idén kezdtem el a gyógyszereket és elkezdtem visszahízni. Én is szedtem Norculutot, Metformint, nem használtak, csak híztam és híztam. A Metformint gyorsan abba is hagytam mert attól én is puffadtam mint az állat. A Norculutot én is szedtem egy ideig, mikor szedtem meg is jött, de mikor abba hagytam a menszesz is elmúlt. Majd elmentem másik dokihoz, mert ez nem tetszett amit művelt, és kiderült h Én is pajzsmirigy beteg vagyok, túlműködik, és magas Anti-TPO szintem is stb. Arra szedem most az L-thyroxint, azóta 3 x megjött (mondjuk fél év alatt, szal 6 x kellett volna, de mind1 ígyis több ez mint az elmúlt 3 évben).
Mindennap küzdök a diétám tartásával, amit a dietetikusom írt, nekem is IR-t diagnosztizáltak. Nehezen megy, mert nekem is vannak falási rohamaim. De ha betartom nagyon jól vagyok vele! Csak ugye sokszor nem tartom, pedig régen a diéta és az önkontroll mestere voltam, 63 kilóról lefogyasztottam magam 47 kilóra, szal ez nem én vagyok. Zavar nagyon, mert már megint 58 kiló vagyok, tudom h tovább fogok hizni, kívánom az édeset, akkor ha tartom a diétám, ha megeszem pedig bűntudat, adott esetben rosszullét. Nem jó ez így, de gondolom a szar diéta következménye, és a gyógyszeré amit én is szedek. Én sem tudom mi tévő legyek, már kb elfogadtam lemondóan h kövér maradok, és nem leszek már többet olyan vékony:S Ami szomorú, de nem merem abbahagyni a gyógyszerem szedését, végre elkezdett megjönni stb... Áh...
Ha akarsz még erről ezer évig tudnék beszélgetni Veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!