Van most valahol hányás hasmenés járvány?
Igen, elég sok helyen.
Engem karácsonykor kapott el, 4 napot az ágyban töltöttem.:(
Simán lehet.
Nekem étvágytalansággal, hányingerrel, émelygéssel, hőemelkedéssel, majd lázzal kezdődött. Aztán jött a hasmenés, hányás, erős gyomorszáj környéki görcs, ügyelet is lett belőle, majd pedig 2 napig olyan gyenge voltam, hogy nem tudtam felkelni az ágyból.
Akkor lehet lappang bennem. Neha ajulaserzetem van ágyból se merek kiszállni. A hányinger az néha jön rám.
Láz nincs csak 36,9 ig megy fel.orvosnál 37,8 volt hetfőn. Mondta h lehet virus. Te kaptál gyogyszert? En csak antibiotikumot ami nem sokat ér..
Dehogyis kaptam antibiotikumot. Az vírusra nem jó. Ráadásul rengeteget ront egy ilyen víruson, mert alapból igen hátrányos hatással van a bélrendszerre.
Diétáznom kellett, probiotikmot szednem, illetve szükség esetén székletfogót és hányinger csillapítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!