Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha egész délelőtt nem eszik...

Ha egész délelőtt nem eszik valaki, elájulhat? Vagy mennyi idő evésnélküliség kell ehhez?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

pl én nem is szoktam délelőtt enni, csak nagyon ritkán.. vagy hogy 6kor érek haza, és akkor reggelizek.

Viszont ismerek olyat is, aki simán elájul bármikor. szóval nagyon egyénfüggő :)

2010. márc. 24. 21:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát meglehetősen vékony vagyok..nem szándékosan,eszem normálisan,nem kell félreérteni:D Csak pár napja viszont keveset eszek..egyszerűen nem kívánom a kaját,pár falattal húzom ki az egész napot.
2010. márc. 24. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért egyél rendesen vagyis próbálj meg.Délelőtt ha nem tudsz enni igyál teát vagy kakaót és legalább pár szem kekszet vagy olyan jó reggeltet :)
2010. márc. 24. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez eddig 3 esetben fordult elő:

- betegség (ha ez csak mostanában történt, jobb lenne megnézetned magad dokival)

- fogfájás idején illetve bölcsességfog húzás után (a fájdalom napokig megakadályozott a normál étkezésben, inkább csak ittam, míg jobb nem lett)

- nyári hőség, amikor szintén csak iszok vagy lédús kajákat kívánok, de ez jelenleg gondolom nem áll fenn, hacsak nem Dél-Amerikában, Afrikában vagy Ausztráliában vagy éppen :-)

2010. márc. 24. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, elájulhat. Láttam már ilyet.
2010. márc. 24. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is ájultam már el.

Reggel 6kor általában megeszek 1-2 szendvicset, legközelebb csak du. 3-4kor eszek.

2010. márc. 25. 05:46
 7/11 anonim ***** válasza:
egyél napi többször kb.3 óránként,a reggelit se hagyd ki!sok folyadék mellé. igy nem esik le a vércukor és nem ájulsz el.persze az ájulás más okok miatt is lehet sajna
2010. márc. 25. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha a nagy rohanástól nehezen csúszik le bármilyen rendes kaja reggelire, akkor 1 csésze tej vagy pár szem keksz, vagy egy szem bármilyen gyümölcs (akár út közben) is megteszi. Én így szoktam, ha nagyon rohanok, és nincs időm enni.
2010. márc. 25. 09:04
 9/11 anonim ***** válasza:
ja és egy kajálásnál nem kell sokat enni,ha nem kivánod csak pár falatot gyürj le
2010. márc. 25. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Én olyan izgulós típus vagyok,hogy a vizsgáim előtt kész világvégét képzelek el izgalmamban,és ebből kifolyólag volt,hogy 4 napig nem ettem. Igazából a vércukorszinttől függ,ha valaki elájul,akkor lemegy neki nagyon(én így tudom),nekem mindenesetre kis szédülésen és hányingeren kívül semmi bajom nem volt. Egyénfüggő,ki hogy bírja,van aki eszik,és egészséges,de amint vért lát,elájul,kajától független. Amúgy ha ájulékony vagy,szőlőcukorral kordában lehet tartani,az viszonylag könnyen lemegy,és nem mesterséges cucc.
2012. jún. 24. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!