Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ilyen merteku hasmenes lehet...

Ilyen merteku hasmenes lehet pszichesen?

Figyelt kérdés
Neha ramjon es olyankor jo par napig el is tart. Napi 15-20x biztos, hogy elmegyek a wcre es teljesen vizes a szekletem. Visszatartani se nagyon tudom, ezert ilyenkor nem nagyon merek elindulni sehova, mert neha a szobabol alig erek ki a wc-ig. Nem hasznal ra semmi. Enni tudok, de teny, hogy kevesebbet, mint altalaban. Van egy tipikus gyomorideg erzesem, de csak most kezdodott az, hogy mar tobb napig is eltart. Voltam nagyon sok kivizsgalason, azt mondtak psziches alapon van. Teny, hogy eleg labilis vagyok mar egy jo ideje, de van, hogy nincs is konkret oka az idegessegnek, csak ugy jon. Lehet tudat alatt?
2015. dec. 24. 19:12
 1/3 gömbicica ***** válasza:

milyen gondolat az, amitől meg szeretnél szabadulni?

mi zavar?

mit szeretnél elkerülni?

bizol magadban?

van, volt az életedben olyan, hogy elutasitottak? -most nagyon általánosságban gondolkodj-

2015. dec. 24. 19:19
 2/3 anonim válasza:
1,5 éve nekem ugyanez volt. 6,5 kg-ot fogytam, nem tudtam emészteni, egyből kijött belőlem. szóval lehet. lehet hogy régebbi idegeskedésed most jön ki.
2015. dec. 24. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha érzed, hogy idegeskedsz, akkor érdemes talán szakemberhez fordulni, mert ez nem tesz túl jót. A pszichés dolgok sok mindenre képesek.

Nekem is sok problémám volt (hasmenés, görcsölés, fáradékonyság), elküldtek néhány vizsgálatra, aztán azt mondták, hogy biztos pszichés... csak én meg éreztem, hogy nem. Elmentem magándokihoz, kiderült, hogy laktóz-, gluténérzékeny vagyok...

Viszont volt egy elég idegeskedős időszakom, soha nem tudtam lefogyni (10 kg plusz volt rajtam, mindig nagy étvágyam volt), de 2 hónap alatt 13kg lement rólam. Minden kijött belőlem, már ha bármit is le tudtam nyomni a torkomon. Voltak napok amikor semmit sem ettem.

2015. dec. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!