Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ebből tényleg nagy baj lehet? :O

Ebből tényleg nagy baj lehet? :O

Figyelt kérdés

Bocsi ha nem jó a kategória, de nem tudtam pontosan hova írhatnám.

Na szóval a kérdésem az lenne, hogy néztem ma a fókuszt és az volt benne, hogy az alvás hiány nagyon súlyos problémákat okozhat. Na és azt tudni kell rólam, hogy kb. kétszer annyit vagyok fent, mint amennyit alszom. Nem szeretek és nem is tudok aludni. Van, hogy 2-3napig nem alszom aztán után kidőlök pár órára, de akkor sem tudom sokat aludni. Ha mondjuk mindennap alszom egy héten (ami nagyon ritka) akkor is csak napi 3 órákat alszom. Nem tudom mitől lehet ez. Ez mennyire káros a szervezetre? Tudom, hogy az, de mégis milyen problémáim lehetnek és mennyi idő alatt. Ez lassan már 2éve megy nálam. :( Sosem voltam egy sokat alvó típus, de ez már durva, hogy egy héten van, hogy csak 3-4nap alszom a 7ből. :S Hetente pedig kb. 10-12órát alszom. Ha jó hetem van akkor mondjuk 20at. Szerintem ez nagyon kevés. Ami viszont furcsa, hogy ritkán vagyok emellett álmos. Inkább csak olyan lustaság tör rám, de az se sűrűn.

Gondolkoztam már dokin is, de ha nincs különösebb baj, akkor nem zaklatnám ezzel. :D

Előre is köszönöm aki valami hasznosat ír. Az se baj ha nem az, és csak fejtegetés vagy bármi. :)

2010. márc. 20. 00:19
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ajj bocs a hibákért, össze-vissza írtam pár dolgot. :D Jesszus.. Na mindegy, azért remélem érthető. :D
2010. márc. 20. 00:32
 2/15 anonim ***** válasza:
szia! szerintem menj el dokihoz,mert ez nem normális. amúgy hány éves vagy?
2010. márc. 20. 01:12
 3/15 A kérdező kommentje:

20/L

Na és igen, még mindig fent vagyok. :D Kicsit már bosszantó. Direkt 1körül lekapcsoltam a tv-t, gépet, hogy hátha eltudok aludni, mert régebben azt hittem, hogy talán emiatt nem érzem, hogy álmos lennék, de 2óra sötétben való semmittevés után úgy döntöttem feljövök és megnézem hátha írt-e valaki. :) Pedig reggel is fél5kor keltem, szóval szerintem már nagyon érne az alvás része a napnak. :D

2010. márc. 20. 03:31
 4/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok. akkor szerintem menj el orvoshoz,mert tönkreteszed a szervezeted,főleg,hogy ilyen fiatal vagy
2010. márc. 20. 06:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is keveset alszom,úgy napi 5 órát,de mellette fáradt is vagyok egész nap,mégsem megy több.Két-három óra azonban tényleg nagyon kevés.Viszont úgy látszik a szervezetednek elég,mert nem vagy levert,álmos fáradt.Mindenesetre kérd ki orvos véleményét,hátha fény derül rá mi okozza,hogy megelégszik a tested ennyi alvással!
2010. márc. 20. 07:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. :)
2010. márc. 21. 01:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Elég durva neurologiai betegségeid lehetnek.Szerintem minnél hamarabb menj orvoshoz
2010. márc. 23. 18:43
 8/15 anonim ***** válasza:

"kb. kétszer annyit vagyok fent, mint amennyit alszom"

Biztos? Ez napi átlagban 16 óra ébrenlét, 8 óra alvás. Ezzel más is így van...

2010. márc. 23. 20:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, utána már én is rájöttem, hogy rosszul írtam. :D Viszont ha elolvasod a többit, akkor ez úgyis lényegtelen. :)
2010. márc. 23. 21:56
 10/15 anonim válasza:
100%
Nem orvos kell neked hanem egy pasi aki nem hagy békén egész éljel, jól megdologoztat és hidd el 2 nap után összesel és utána könyörögni fogsz, hogy aludhass....szerezz egy csódört aki kerázná a fosód egész éljel és nappal...
2010. márc. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!