Mitől vagyok ilyen?
Van amikor mindig szivesen elkerülöm a barátaimat, minden nap fáj a fejem.. Post például nincs kedvem enni, de éhes vagyok. Meg egy csomószor ideges vagyok a semmiért.
Ez az első, de semmi nem történt és nincs kedvem semmihez, de annyira ideges vagyok, hogy elkezdtem sirni, és már vagy öt perce sírok a semmin. (Nem úgy vagyok ideges, hogy mindenkit és mindent szét akarok verni, de amikor a telefonom lefagy vagy kilép akkor szivesen hozzávágnám valamihez..) Olyan már volt, hogy órákig szenvedtem a hajammal elrontottam és elkezdtem bőgni.. Voltak már hasonlók.
Olyan vagyok mint valami kis idegbeteg. (Nem vagyok Depressziós, se idegbeteg.)
Sajnos segíteni nem tudok,de mostanában én is ilyen vagyok :/ pl már este kilenckor olyan fáradt vagyok hogy állva elaludnák(egész nap én is hulla vagyok) ezért le fekszem aludni,tök nehezen alszom el de másnap ugyan olyan fáradt vagyok egész nap :/
Bocsi ha értelmetlen de most is kész vagyok,pedig egésznap pihentem :/
Ugyan ez van velem is.
Minden egyes nap simán elaludnék suliban, csak az osztálytársaim meg a tanár nagyon hangosak. :D
Sokszor kb fáj a fülem a tanároktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!