Éjszaka közepén arra kelek, hogy megfagyok?
Figyelt kérdés
Sokszor volt már ilyen, épp tegnap is. Elalszom, és arra ébredek, hogy reszketek, de eszméletlenül. A fogaim összekoccannak, rázkódom. Ilyenkor magamra húzok még egy takarót, és próbálok nem mozogni, valamiért a mozgástól jobban fázom.
Tegnap ezután a reszketős epizód után csuromvíz volt a hajam, annyira leizzadtam közben.
Nincs lázam, nem vagyok beteg, nem éhezem, nem fáj semmi, nincs hideg a szobában, a vérképem rendben, alapból pedig egy olyan ember vagyok, aki ritkán fázik, állandóan melegem van.
Mitől lehet? Mással is van ilyen?
2015. nov. 13. 00:59
1/3 Andi80018 válasza:
Én még nem hallottam ilyet, de nem lehet vérnyomás probléma, nagyon leesik éjjel esetleg.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt ma...
2 takarót húztam, próbáltam nem reszketni, de nagyon nehéz volt leállítani magamat
Fogaim összekoccantak végig
Ha esetleg tudod a választ, hogy ez miért volt, akkor légyszi írd le:)
3/3 anonim válasza:
Ja most látom, már törölve lett a felhasználó:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!