Ez mas is lehet vagy ez normális?
Figyelt kérdés
holnap lesz a nyolcadik nap hogy menstruallok es nagyon sok van felek h ez mas mint menstruacio szerintetek ez normalis vagy menjek orvoshoz ha nem mullik el?2015. nov. 12. 18:15
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, ilyenben még nem volt részem. Ha 8 vagy 9 napnál tovább tart menj el szerintem orvoshoz, de hallgasd meg más ember véleményét is! ;)
2/6 anonim válasza:
nekem nagyon sokszor volt ilyen.
18 évesen végre fogamzásgátló tablettát kaptam, azóta menstruálok normális mennyiséget normális napig.
de azt a 6 évet végig kellett szenvedni.
állandóan az ügyeleten voltam és ergam cseppeket adtak ami fogja a vérzést.
3/6 anonim válasza:
Az ilyen sokáig tart, az nem tartozik a normális kategóriába.
Ha meg egyébként nem szokott eddig tartani, akkor minél elöbb menj orvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi ez az elso mensim es mar het napja van holnap lesz a nyolcadik nap
2015. nov. 12. 18:29
5/6 anonim válasza:
ma 18:27-es: azt ugye tudod, hoyg a fogamzásgátló nem gyógyitotta meg az okot, csak leállította a saját hormonszabályzásodat?!?!?! Ezzel azt fogod elérni, hogy lehetetlen lesz normális módon visszaállni eny egészséges hormonrendszerre!
6/6 anonim válasza:
Szia.ha az első menstruációd akkor sztem ez normális en 13 eves vagyok es nekem is eloszor tok sokaig tartott kb 9 napig.de es en is ugy ereztem hogy nagyon sok (de aztan elmúlt)hála az istennek :D de ha tocabb tart 10 napnal is es olyan eros mint az elso par napvan akkor sztem menj dokihoz. ;) remelem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!