Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha kialszom magam miért érzem...

Ha kialszom magam miért érzem magam nagyon rosszul?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a suli miatt általában nem nagyon tudok sokat aludni max 8 órát. amikor pedig hétvégén kialszom magamat kb. 12 órával akkor egész nap nem tudok koncentrálni alig látok stb. olyan mintha lázas lennék vagy nemtudom. erre van valami kézzel fogható magyarázat?

2015. nov. 12. 17:43
 1/2 anonim válasza:
Szia en 13 vagyok es velem is ez a helyzet.hétkozben kb 7-8 órákat alszok es hetvegen olyan 10-11 órat.es akkor tok szarul erzem magam.szedulok,faj a fejem...nem tudom mitol van (bar az a sejtesem hogy nem azt kene csinalni hogy 10-11-ig alszok ganem ink hamarabb fekudjek le)velem egyszer ez nagyon durva volt. Felkeltem es nagyon szedultem,hanyingerem volt..stb.ettem valami gyümölcsöt aztan ki mentem setalni egyet..utana jobb lett valamivel.(azt is eszre vettem hogy mostanság estere (6-7-8)ora fele mar hulla vagyok.ezert 8-kor megprobalok lefekudni aludni es siman par perc alatt elalszom)nem tudom mitol van .en rendszeresen sportolok..tanulok..de reggelente tosszul vagyok.szerintem azert lehet mert en egy ideig 5-6 orakat aludtam meg tavaly egy olyan 3-4 hónapig .tudom ez nwm tett jot.de szerintem en majd megprobalok hamarabb lefekudni es olyan 6-7-8-kor kelni :D bocsi kicsit hosszu lett!remelem segitettem! ;)
2015. nov. 14. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:
A cirkadián ritmus felborul, ezért van.
2015. nov. 14. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!