Mit csináljak, ha nagyon rosszul lettem a cifrantól?
8 körül vettem be a cifrant, kb fél órával utána erős hányingerem lett, hogy kidőltem, utána szédültem de nagyon, majd olyan volt, mintha összeakarnék esni, mindez brutális módon. Ja és remegtem is mellette. Utána egyre jobban elmúlt, aztán elkezdett rázni a hideg, ez most is tart. Nem érzem hogy lázas lennék, a lázmérő 35 valamennyit mutat. Most már jobban vagyok.
9 körül kellett volna bevenni a kliont, de ezek után nem mertem.
Tegnap kezdtem el. Reggel a cifran után remegtem, de hányinger nem volt, csak szédülés. A remegés elmúlt napközben, de a szédülés nem. Egy órára rá vettem be a kliont, nem volt semmi.
Tegnap este mindkettőt bevettem, nem volt semmi szédülésen kivül.
Reggel a cifran után hányingerem lett, de ennek ellenére bevettem a kliont, kicsit még tartott, aztán elmúlt. Kicsi szédülés volt.
És most este bevettem a cifrant, ekkor kezdődött minden. Mit csináljak?
Családomnak nem mondhatom el, mert nem fognak foglalkozni velem, aki meg foglalkozna, az meg nincs itt.
Ja és emellett sírórohamaim is vannak. Mit csináljak??
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!