Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen erzes amikor vesznek...

Milyen erzes amikor vesznek vert? Faj?

Figyelt kérdés
az a helyzet , hogy kell vegyenek vert , es nem tudom milyen , nem vettek soha meg eddig ! es felek
2015. nov. 10. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam odanézni és csak egy szúnyogcsípést érzek. Bár jól bírom például a fogorvosi beavatkozásokat is, de ez a szem becsukós módszer ott is jól bevált. Egyszerűen nem nézem mit csinálnak meg hogy mivel.
2015. nov. 10. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:
hat fogorvosnal jartam de ott sem kaptam semmi zsibbasztot sem !:P es nem szedulsz vagy ijesmi ? vagy roszul erzet van e ??
2015. nov. 10. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
ha előtte sok vizet iszol, fel sem tűnik!
2015. nov. 10. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem szoktam szédülni vagy rosszullétet érezni egyik helyen sem.

De olyan már fordult elő, hogy egy fogászati implantátum behelyezése előtt a YouTube-on megnéztem élőben egy olyan beavatkozást, aztán utána még izzadtam is a fogorvosi székben, meg magas volt a vérnyomásom az alatt. Ha nem kíváncsiskodom az említett filmet megnézve, akkor ugyanúgy meditáltam volna a beavatkozás alatt mint például egy gyökérkezelésnél. Ahogy írtam, az orvosi beavatkozásoknál a csukott szem, fej elfordítás mindig bejön, és persze az említett filmek nézésének kihagyása.

2015. nov. 10. 12:26
 5/9 anonim válasza:

Én holnap megyek :D

Nem félek mert voltam már. Csak nyugi nem vészes. Lehet hogy utána rosszul leszel és hányingered lesz.ja es amikor veszik a vért fordulj el. :D

2015. nov. 10. 12:35
 6/9 A kérdező kommentje:
aszem en is holnap megyek , vagy csutortokon ! de megirom milyen volt akkor ! :D hat megprobalom .... :))
2015. nov. 10. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy valamit tarts észben, NEM LEHET belehalni! :) Amibe meg nem lehet belehalni attól nem kell félni. Amúgy nem igazán fáj, inkább mondanám kellemetlennek, de semmi komoly, főleg, ha vannak vastag vénáid.
2015. nov. 10. 19:47
 8/9 A kérdező kommentje:
hat azt nem tudom milyen a venam :D de a kezem az vastag fajta :)))
2015. nov. 10. 21:03
 9/9 julcsyka89 válasza:
Tőlem még sohasem vettek vért addig a napig amikor is rejtélyes módon összeestem. Anyukám kihívta a mentőket és már csak arra emlékszem hogy a mentősök ott voltak a szobában és a mentősök vért vettek tőlem. Nagyon fájt amikor belém szúrták. Ennyi.
2017. máj. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!