Lehetek aids-es?

Figyelt kérdés
sok pasival voltam, rengeteggel, amit bánok, de nemtudom vissza csinálni, nos hpv-t azt kaptam el, de félek h mást is. utolag megtudtam, hogy volt valami genny nyilás a fogambál amit azóta megcsináltak.és sztem ott bejuthat a virus. nagyon félek.

2015. nov. 3. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha valaha is szexeltél óvszer nélkül, akkor lehetsz.

De csináltass egy tesztet, hogy megnyugodj.

2015. nov. 3. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen körből voltak a partnerek vénás drogosok, bi és meleg hapsiknál a legnagyobb esély, másoknál minimális. Az esély megvan menj el vérvételre a Szent László Kórház (Bp gyáli út), Szent István Kórház (Bp nagyvárad tér) valamelyikébe és megnézik a betegségeket amiket kérsz. Jobb tisztázni magadnak és a következő partnereid miatt is. Persze nem ingyen nézik meg.
2015. nov. 3. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:
hát csináltam igen........ de az vér utján terjed nem ?
2015. nov. 3. 18:19
 4/8 A kérdező kommentje:
igazából én k...va voltam 1 évig :(
2015. nov. 3. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát nem csak vér útján terjed, nemi aktus során is.

Olvass utána.

2015. nov. 3. 18:23
 6/8 A kérdező kommentje:
jó igaz, csak mindenfélét irnak már, és nem birok kiigazodni rajta :) Hát majd elmegyek az std szürésre, csak félek a vérvételtol, miota legutobb voltam félnapig rosszul voltam....
2015. nov. 3. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz mindenképpen, akinek mondd el ezt. És tanácsként mondom, hogyha akarsz valaki lenni, akkor innentől befejezed ezt az életmódot. Nem bántásként, de ez nem vezet sehova.
2015. nov. 3. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:
már befejeztem. parommal élek. egy éve. azóta nem csinálom mióta megismertem. es nem is akarom. ő is tudja ezt. de elfogok menni, mert félek.
2015. nov. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!