Lehetek aids-es?
Figyelt kérdés
sok pasival voltam, rengeteggel, amit bánok, de nemtudom vissza csinálni, nos hpv-t azt kaptam el, de félek h mást is. utolag megtudtam, hogy volt valami genny nyilás a fogambál amit azóta megcsináltak.és sztem ott bejuthat a virus. nagyon félek.2015. nov. 3. 18:03
1/8 anonim válasza:
Ha valaha is szexeltél óvszer nélkül, akkor lehetsz.
De csináltass egy tesztet, hogy megnyugodj.
2/8 anonim válasza:
Attól függ milyen körből voltak a partnerek vénás drogosok, bi és meleg hapsiknál a legnagyobb esély, másoknál minimális. Az esély megvan menj el vérvételre a Szent László Kórház (Bp gyáli út), Szent István Kórház (Bp nagyvárad tér) valamelyikébe és megnézik a betegségeket amiket kérsz. Jobb tisztázni magadnak és a következő partnereid miatt is. Persze nem ingyen nézik meg.
3/8 A kérdező kommentje:
hát csináltam igen........ de az vér utján terjed nem ?
2015. nov. 3. 18:19
4/8 A kérdező kommentje:
igazából én k...va voltam 1 évig :(
2015. nov. 3. 18:20
5/8 anonim válasza:
Hát nem csak vér útján terjed, nemi aktus során is.
Olvass utána.
6/8 A kérdező kommentje:
jó igaz, csak mindenfélét irnak már, és nem birok kiigazodni rajta :) Hát majd elmegyek az std szürésre, csak félek a vérvételtol, miota legutobb voltam félnapig rosszul voltam....
2015. nov. 3. 18:32
7/8 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mindenképpen, akinek mondd el ezt. És tanácsként mondom, hogyha akarsz valaki lenni, akkor innentől befejezed ezt az életmódot. Nem bántásként, de ez nem vezet sehova.
8/8 A kérdező kommentje:
már befejeztem. parommal élek. egy éve. azóta nem csinálom mióta megismertem. es nem is akarom. ő is tudja ezt. de elfogok menni, mert félek.
2015. nov. 3. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!