Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Neocitran vagy kalmopyrin?...

Neocitran vagy kalmopyrin? Esetleg mindkettő?

Figyelt kérdés

Elég rosszul vagyok ezekben a hideg napokban, folyik az orrom, tüsszögök, fejem fáj, stb, ami ilyenkor szokás...

Délután 2 körül vettem be egy egész kalmopyrint, most egy fél órája pedig egy újabb felet.

A fél helyett egy neocitrant akartam inni, de nem tudtam, hatással vannak e egymásra, a betegtájékoztatóban pedig a szakszavak teljesen összezavartak.

Legközelebb megihatok egy neocitrant ennyi idő eltéréssel, vagy inkább 1 nap 1 féle gyógyszer?

(mellette napi 2x orrspray-zek, de az gondolom nem nagyon befolyásolja a többi gyógyszert)

2015. okt. 12. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Egyszerre kettőt nem. Felváltva lehet, vagy bármelyiket tetszés szerint, ugyanaz a hatásuk. Kinek mi válik be, nekem a kalmopyrin a jobb, de az nem való érzékeny gyomrúaknak. Fél tablettával fölösleges szórakozni, minek felezgeted, csecsemő vagy? Naponta 3-4-szer bevehetsz valamit, ha váltogatod a kettőt, akkor 4-szer. Miféle szakszavak vannak egy betegtájékoztatóban?
2015. okt. 12. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Ma hanyagold a kalmopyrint és a neocitránt iszogasd, szerintem az jobb meghűlésre.
2015. okt. 13. 07:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem lehordást kértem kedves első, nem vagy az anyám, sem senki olyan aki csak úgy beszólhat, mert valamit nem értek...azért kösz. -.-

A második ember legalább normálisan tudott válaszolni.

2015. okt. 15. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen normális, hasznos választ adtam, de már bánom! Ilyen mimóza lélekkel nem jutsz sokra az életben!
2015. okt. 15. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Jesszusom, hát te teljesen megvagy hülyülve:DD de sajnállak:DDD
2015. okt. 23. 09:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem is értem, hogy képzeled, hogy jössz te ahhoz, hogy bármilyen véleményt alkoss rólam ezek alapján. Én nem viszem sokra az életben? Vicces, nem én vagyok ilyen undorító módon előítéletes. De itt be is fejeztem, jobban teszed ha inkább másoknak adsz -értelmes-válaszokat, különben nem is értem minek vagy az oldalon.
2015. okt. 23. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Pontosan azért vagyok ezen az oldalon, hogy másoknak, mint ahogy magának is, hasznos tanácsokat adjak! Foglalkozzon már magával, mert én biztos nem fogom szó nélkül hagyni az ok nélküli kötözködését!
2015. okt. 23. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Apu kihűlt popcornja vagyok
2022. szept. 25. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!