Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sűrűn kell vennem mély levegok...

Sűrűn kell vennem mély levegoket, mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Egy hónapja van igazabol miota egy megfazasom völt es nagy levegoket veszek de ma delutan óta meg sűrűbben kell. Es nem mindig sikerül.

2015. okt. 8. 19:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
érdekes, most eltereletem a figyelmem és nem éreztem, nemtudom hogy most akkor pszichés lenne? vagymi ? majd figyelem hogy mikor jön még vissza
2015. okt. 8. 21:11
 12/16 EagleHUN ***** válasza:
Háát lehet pszichés is. De van is okod rá?
2015. okt. 8. 23:08
 13/16 A kérdező kommentje:
azt tudom h panikbeteg meg hipochonder vagyok orvosok szerint. meg szorongós tipus, lehetséges h psziches mindig van vmi "bajom"
2015. okt. 9. 07:42
 14/16 A kérdező kommentje:
nem értem , mikor eszek akkoris nagy levegot kell vennem, bevan kicsit dugulva az orrom. 2 x műtötték orrsovennyel, másodjára magán doki es jobb is lett sokkal, akkor most miért van ez,? illetve mondták h orrmutet.után elmúlik a slejm ami kiskorom óta csurog hátra de meg mindig meg van....
2015. okt. 9. 09:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy arcureg gyulladásom van, elfogok menni fül orr gégészetre, mert a torkom kapar már 4 éve, váladék megy mindig hátra a torkomba.
2015. okt. 9. 09:59
 16/16 anonim ***** válasza:
antibiotikumtól én is nehezebben veszem a levegőt, meg nekem orrmelléküreg gyulladásom van ami krónikus, nekem is a torkomban cuccok vannak állandóan
2015. okt. 10. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!