Mi okozhatja a bal oldalamon a hat, vall es nyakfajast?
Korulbelul mult ev decembere korul elkezdett szornyen fajni a nyakam. Valahogy roszul mozdultam, mar nem melekszem. LEeinte nem is vettem komolyan de aztan a honap vegere teljesen hasznalhatatlan voltam mar es a fajdalom kiterjedt a bal vallamra.
Mindenki csak legyintett hogy biztos elfekudtem vagy ilyesmi. Nem foglalkozott vele senki. Elofordult ha sokat maceraltam erte akkro a parom kicsit megnyomkodta esetleg bekente valamivel. Mellette dolgoztam, sokat cipeekdtem aminek hatasara januarben szinte egyaltalan nem tudtam hasznalni mar a bal kezemet es olyan fajdalmaim voltak hogy aludni alig birtam toluk. Ekkor mar rendszeresen jartam vele orvoshoz akik csak hummogtek de igazabol semmit nem csinaltak. Utoljara fiziterapiara kuldtek ami abbol allt hogy a terapeuta kinyujtotta lassan a bal karomat amelyik addigra teljesen begorcsolt.
Mivel ez mind haszontalan volt a januart forro furdok, rengeteg fajdalomcsillapito es kulonfele kremek tarsasagaban toltottem (es igyekeztem a munkahelyemen elsunnyogni a munkat amennyire lehetett) Igy februar kozepere szepen csillapodott majd a vegere teljesen megszunt a fajdalom es minden rendben volt.
Korulbelul egy hete lehajoltam a furdoszobaban es ismet belemnyilalt a fajdalom. Azota erzem a bal karomban, a vallamon es a nyakamon ismet.
Az orvosok nem segitenek a csaladom csak legyint megint hogy biztos elfekudtem (talan ez idegesit a legjobban :D a fenebe is alig birok mozogni, de le se szarja senki. Pont mint legutobb) es foglamam sincs mit tegyek, hogyan kezeljem es hogyan elozzem meg. A legjobb lenne most megoldani amig nem jutok oda ahol legutobb voltam.
30 eves ferfi, nem vagyok tulsulyos, nem dohanyzom, nem iszom kulonosebben nem stresszelem magam agyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!