Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha bemegyek újra meg újra a...

Ha bemegyek újra meg újra a kórházba elzavarhatnak?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szúr a szívem mellkasom nehezen kapok levegőt légszomj,hasfájás szúrások hiába negatívak az eredmények egyre jobban fáradtnak érzem magam és már minden napos ez a para,hogy szúr fáj gyógyszer sem hat rá(frontin) tanácstalan vagyok segítség kellene. 20 éves vagyok még csak fiú :(
2015. okt. 3. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Menj el a háziorvosodhoz, és ő ad beutalót, ahová szükségesnek látja.

De a kórházból sem zavarhatnak el, legalább egy felületes vizsgálatot kell csinálniuk.

2015. okt. 3. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:

1, Mivel szombat van: Ügyeletesorvos.

2, Ha meg kórházat mellett döntesz és oda akarsz akkor, sürgősségi osztály előtti részben várakozol orvosra és megnéznek.

2015. okt. 3. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben vissza mennék és mondanám,hogy nem szűnnek a fájdalmaim. Én is nagyon görcsöltem a nyáron folyamatosan.Elmentem az orvoshoz nem is egyszer,de mindig negatív lett minden leletem. Amikkor sokadjára nagyon elkezdtem görcsölni akkor elmentem a sürgősségire a kórházban és alapos kivizsgálás után nem is engedtek haza mert olyan komoly epe és máj gyulladásom volt. Szerintem menj vissza !
2015. okt. 3. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
A kórházba menj a sürgősségire mert ott alaposan kifognak vizsgálni, és ha tényleg van valami akkor úgyis megtalálják !
2015. okt. 3. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Pánikbetegségre felírják a dilibogyót, amitől még hülyébb leszel.
2015. okt. 3. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínű valami miatt szorongás, enyhe depresszió miatt vannak a tüneteid. A Frontin is ezek csökkentésére való. Beszélj a háziorvosoddal és kérj beutalót egy jó pszichiátriára.
2015. okt. 3. 13:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet az is persze h pánikbeteg stb,hipochonder azt bevallom lehet, se pont ezért a dilibogyót nem szedem egy hétig szedtem akkor voltam a legrosszabbul nyugtató teákat is ittam de nem igazán hat semmi. Ha el is múlik pár óra alatt visszatér tehetetlen vagyok. Pszichologushoz is ugye elmentem amig a TSH-t sem zárják ki addig nem ír fel xanax ilyeneket. Kb 2-3 hét az időpontig de egy napot se bírok így ki:( van refluxom is sok ilyet olvastam neten persze beis beszélhetem stb...szeretnék már dolgozni.Csajom sose volt.Barataim nincsenek...a farkam sem áll fel sose...
2015. okt. 3. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha kivizsgáltak és semmi bajod, akkor elárulom, hogy pánikbeteg vagy és ha nem fordulsz azonnal normális szakorvoshoz, ja és ez nem a pszichiáter, aki Frontint ír fel, hanem egy normális pszichológus, aki segít abban, hogy a probléma gyökerét találja meg, azt, ami mindezt kiváltja, segít kezelni, majd meg is gyógyulsz!

Ez semmi, amilyen tüneteid vannak. Nekem pánikroham alatt ettől sokkal durvább tüneteim voltak, mondjuk hozzá kell tenni, hogy nálam 3 betegséget is diagnosztizáltak ez idő alatt, abból egyet műtöttek is, viszont egyik sem indokolt olyan erős tüneteket, mint amik előjöttek, így derült ki a pánikbetegség, amiből egy nagyon jó pszichológus és jógázás segítségével ki is gyógyultam! Neked is csak tanácsolni tudom!

2015. okt. 3. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Szív ultrahang készült? Ha még nem, akkor azt pótolni kellene. Ha ott sem látnak semmi bajt, akkor ideg alapon lehet a sokrétű panaszod. Erre pedig a sport lesz a megoldás.
2015. okt. 3. 15:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Elmentem leoltottak stb stb az.opjon ke az összes orvos...dögölnék meg
2015. okt. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!