Ha bemegyek újra meg újra a kórházba elzavarhatnak?
Menj el a háziorvosodhoz, és ő ad beutalót, ahová szükségesnek látja.
De a kórházból sem zavarhatnak el, legalább egy felületes vizsgálatot kell csinálniuk.
1, Mivel szombat van: Ügyeletesorvos.
2, Ha meg kórházat mellett döntesz és oda akarsz akkor, sürgősségi osztály előtti részben várakozol orvosra és megnéznek.
Ha kivizsgáltak és semmi bajod, akkor elárulom, hogy pánikbeteg vagy és ha nem fordulsz azonnal normális szakorvoshoz, ja és ez nem a pszichiáter, aki Frontint ír fel, hanem egy normális pszichológus, aki segít abban, hogy a probléma gyökerét találja meg, azt, ami mindezt kiváltja, segít kezelni, majd meg is gyógyulsz!
Ez semmi, amilyen tüneteid vannak. Nekem pánikroham alatt ettől sokkal durvább tüneteim voltak, mondjuk hozzá kell tenni, hogy nálam 3 betegséget is diagnosztizáltak ez idő alatt, abból egyet műtöttek is, viszont egyik sem indokolt olyan erős tüneteket, mint amik előjöttek, így derült ki a pánikbetegség, amiből egy nagyon jó pszichológus és jógázás segítségével ki is gyógyultam! Neked is csak tanácsolni tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!