Szerintetek serult vagyok lelkileg?
Figyelt kérdés
Ritkan vagyok igazan boldog. Minden nap egyetemre jarok be, tiszta ideg vagyok, minden apro poktol, rovartol annyira felek, hogy ejjel nem merek aludni, mert attol tartok, hogy a szobamban vannak...
Egyedul lakom jelenleg, es 1 hetig meg igy is lesz. Minden nap sirok, rossz a hangulatom, ehhez hozzatarsul meg az, hogy 4 eve olyanba vagyok szerelmes, aki minden not meg akar maganak szerezni par alkalomra.
Boldog igazan csak akkor vagyok, ha iszok, es be vagyok rugva, illetve, ha vasarolok.
22L
2015. szept. 27. 12:48
1/1 anonim válasza:
Nézd meg ezt, nagyon sok jó dolgot mond, biztosan segít majd, ha csak egy kicsit is, már megérte. Jófej ember, én nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!