"Elfásító" tabletta létezik?
Szia!
Szuszonkét évesen éltem at amiről írsz!
Neked nem elfásításra van szükséged!!!!
Egyszerűen a gondolatvilágod kellene átformálnod nekem erre a sport adott lehetőséget!
A meditáció is egy nagyon jó megoldás!
Nekem mindenesetre a mesterem egyszer azt mondta: ha túlpörög az agyad, lúgozd ki a tested!!!! ;)
köszi az eddigi válaszokat, megy a zöld kéz
19:41 amúgy van igazság abban amit írtál, nekem csak az szokott segíteni időlegesen, ha kimegyek futni. Sőt, sprintelni, csak neki a nagyvilágnak, mint Forrest Gump. Addig futok, míg csak bírok, aztán a végén hazamegyek, összeesek, és alszok. Ideiglenes megoldásnak jó, mert az intenzív erőkifejtés elnyomja a gondolatokat, de van mikor nem tudok elmenni futni, pl munkahelyemen. De köszi a választ :)
Antipszichotikumok, antidepresszánsok, szorongásoldók. Ezekkel tömtek, volt hogy apatikus állapotba kerültem és csak néztem kifelé a fejemből. Aztán később abbahagytam a legtöbb gyógyszert és mintha kinyílt volna egy csap. Elkezdtem újra érezni, tudtam sírni.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ha nem gyógyszerelnek, akkor talán már nem élnék. Sajnos, csak éppen a gyógyszerek miatt is kerültem közel ehhez.
Csapda, amiből nagyon nehéz kikecmeregni.
Én sem vagyok gyógyszer párti,de vannak esetek amikor átmenetileg szükségesek lehetnek.
Az antidepik és szorongásoldók letompíthatnak teljesen.Még álmodni sem álmodsz tőlük.
Semmi érzelem,stb.De a legtöbbnek számos mellékhatása van vagy lehet.Izgatottság,álmosság,szexuális problémák,stb.
Nekem a frontin vált be leginkább.De nem szabad egyből nagy adagokkal kezdeni.Inkább kisebb dózist és szedd rendszeresen.Éjszakára kicsit megemelheted.
Máskülönben az ellenkező hatást éred el és még rosszabbul leszel tőle.
De ha úgy érzed,hogy nem szükséges,akkor maradj a sportnál vagy teakeverékeknél vagy próbálgass ezt azt.
Én most pl.triptofánt szedek.Olvass utána!
A futás az egyik legjobb dolog amit tehetsz.Rengeteg boldogság hormon szabadul fel utána a szervezetben.
Próbálj inkább minél többet kocogni és nem sprintelni.
Ez már eleve egy konkrét cél.És még hasznos is.
Ha egészséges vagy akkor megcélozhatsz akár egy maratont is.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!