Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Nagyon feltem anyat,...

SOS! Nagyon feltem anyat, lehet valami komoly baja?

Figyelt kérdés

Szerdan volt epeko mutete, nagyon be volt gyulladva es még most is kapja az injekciokat..

Az egesz csalad beteg megvan fazva, meg van hanyasos virus ia..

Ha elkapja, akkor mi baja lesz??? Meggyogyul egyaltalan? :'(

2015. szept. 14. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:

ezt a dokitol kérdezzetek meg, egy vesekő műtét azért nem v.milyen szervátültetés

De nem vagyok orvos, ezt laikuskent mondom :)

2015. szept. 14. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Műtét után előfordul, hogy a betegnek legyengül az immunrendszere, és elkap valami vírust. Biztosan hamarosan meggyógyul.
2015. szept. 14. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy az injekciókat a műtét utáni érelzáródás megelőzése céljából kapja. A vírusnak nyilván nem örül, de ettől még persze hogy meg fog gyógyulni. A sebészeknek az ilyesmi rutin feladat, minden bizonnyal Neked sincs okod az aggodalomra. :) Annál hamarabb épül majd fel, minél kevésbé istápoljátok őt.
2015. szept. 14. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!