Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha kezelik a vérszegénységemet...

Ha kezelik a vérszegénységemet, elmúlik a sápadtság is?

Figyelt kérdés

Pár napja voltam munkaalkalmassági vizsgálaton, ahol elkezdtek kérdezgetni, hogy van-e valami bajom, mondtam, hogy vérszegény vagyok. Az orvos egyből megjegyezte, hogy "Azt látom!". És tényleg baromi sápadt vagyok, nagyon fehér, mindenhol kint vannak az ereim. Jövőhéten kell mennem kivizsgálásra (eddig semmivel nem kezelték, csak megállapították, hogy ez van).

Az érdekelne, hogy ezt mivel kezelnék (gyógyszer?) és, hogy utána már nem lennék sápadt, barnább lennék vagy pirosabb (a több vértesttől? ez mondjuk lehet hülyeség :D )

2010. márc. 13. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én gyógyszert kaptam rá pár évvel ezelőtt és vitaminokat kellett szednem. Kicsit kevésbé vagyok sápadt azóta, de az a pirospozsgás soha nem lettem, de nem is baj.
2010. márc. 13. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból fehérbőrű vagyok! Most is vérszegény!Szedem rá a gyógyszert meg vitaminkészítményeket. Soha nem voltam tűzrózsa arcú, és nem is leszek.Viszont jó hogy rádfigyelt az orvos!
2010. márc. 13. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem vastablettát írtak fel, és Béres cseppet kellett szednem. Én is szörnyen sápadt voltam mindig. Mostmár annyira nem, de nem lettem én sem pirospozsgás.
2010. márc. 13. 11:24
 4/4 anonim válasza:
én fehér bőrű vok, és a hüe dokim mindig küldött volna vérvételre:D pedig nekem kitűnő volt mindig a vérképem:)egy idő után már anyum szólt rá kiskoromban, h nemrég küldött és nemmegyünk, csak fehér bőrű vok:)
2010. márc. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!