Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok éjszaka aludni?

Miért nem tudok éjszaka aludni?

Figyelt kérdés

Sokszor előfordul,hogy nem tudok este elaludni.Pl.ma is iskola volt,lefeküdtem 23 órakor,de legalább fél 2-ig ébren voltam.Reggel meg hallottam,hogy 5 órára harangoznak.Azután már nem is aludtam,csak feküdtem.

Volt hogy diákmunkára mentem.Reggel 5-kor kellett kelni.23-kor lefeküdtem,2-3 óráig nem bírtam elaludni.

Volt,hogy reggel a 8:50-es busszal kellett mennem,akkor is lefeküdtem kb.éjfélkor,csak forgolódtam és egyszer csak hallom,hogy harangoznak 6 órára.

Általában iskolaidőben és diákmunka elött elbírtam aludni 1 óra körül,de vannak ilyenek,amikor még 3-kor is forgolódok.Délután jókat tudok aludni.Szünetben volt olyan,hogy 13:30-kor ébresztett fel anyám.Ha nem szólt volna,aludtam volna tovább.

2015. szept. 1. 17:45
 1/2 Argu válasza:
Talán nem vagy eléggé elfáradva, vagy csak szimplán át vagy állva az éjszakára. Fokozatosan át lehet állni, főleg ha egy kis sporttal kifárasztod magad. (Fuss vagy ússz - remekül fogsz aludni ;))
2015. szept. 1. 17:52
 2/2 anonim válasza:

Lehe,hogy túl sokat stresszelsz..ne gondolkozz este,hanem állítsd le az agyad,döntsd el,hogy aludni fogsz.ne izgulj azon,hgy ma sem fog menni.délután pedig semmiképp ne aludj,mert akkor persze, hogy nem tudsz majd este.

üdv:egy volt alvázavaros:D

2015. szept. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!