Éjszaka mar lassan minden nap felriadok. Azt álmodom hogy valaki bejon a szobamba. Amikor felriadok gyorsan lámpa fel de nincs senki ott. Minden nap ezt álmodom és felriadok. Mitől van ez?
Nekem is volt egy ilyen időszakom, azzal a különbséggel, hogy én "arra riadtam fel", hogy többen az ágyam körül állnak. Bármivel próbálkoztam, nem segített, a végén már féltem elaludni, és ez természetesen kihatott a napközbeni teljesítményemre is.
Már annyira el voltam keseredve, hogy elmentem egy látóhoz - vagy ahogy ő hívta magát, egy orákulumhoz-, pedig nagyon távol áll tőlem az ilyesmi. Egy ismerősömtől hallottam róla, ő azért kereste fel, mert a 3 év körüli kislányának rémálmai voltak - neki segített, gondoltam, hogy egy próbát megér.
Elmeséltem tehát a látónak, hogy mit látok álmomban, erre annyit mondott, hogy ne féljek tőlük, ők azért jönnek, hogy segítsenek... hát mondanom sem kell, ettől nem éreztem magam jobban :D Azt mondta, hogy ő megbeszéli velük, hogy ne csinálják ezt többet, mert megijesztenek vele. Nos... nem tudtam, hogy röhögjek vagy csak sajnáljam a kidobott pénzemet - de most jön a csavar: attól a naptól fogva soha többé nem álmodtam ezt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!