Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikor múlik el egy sok ülés...

Mikor múlik el egy sok ülés okozta farokcsont fájdalom?

Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 18:52
 1/3 luciferko ***** válasza:

Tudod a "sok ülés" kifejezés relatív. Innen távolról felelőtlenség lenne gyógyítgatni. Még is ott kezdeném, mindenkinek illene megismernie SAJÁT MAGÁT AZ E M B E R T, hogy miként is működünk.

Alapműködésünk mind a 7 milliárdunknál azonos. A születésünkkor kapott ajándékot az életet miként rontjuk el, ez mindenkinek egyénre szabott. Minden esetre meg kell tanulnunk (kellene??) hogy egészségi állapotunk nem csak az ételeink-italaink minőségétől, mennyiségétől függ, hanem a HASZNOSÍTÁSUK a meghatározó. A kialakult problémák megszüntetését nem az én javaslatom, vagy orvosi támogatás eredményezi, hanem:

A SEJTJEID MAGJÁBAN MEGLÉVŐ "DNS" (dezoxi ribo nukllein sav) UTASÍTÁSÁNAK MEGFELELŐEN AZ ÖSSZES SEJTED VÉGZI!!

Ehez pedig "szemlélet váltás" elengedhetetlen.

A mozgás (séta, futás, torna stb.)az energiák mozgatásával elvégzia dolgát.

Ha javasolhatom, menj fel a STOP-ra, majd üsd be a

"""MERIDIÁN TORNA 3 1 2"""-t a keresőbe és az ott kapott felvilágosítást fogadd meg, mert a "kormányzó meridiánod" funkciójával valószínű segítséget kapsz.

SAJÁT MAGADTÓL!!!!!!!!

Jobbulást!

2015. szept. 1. 09:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Többet mozgok nem ülök de még is mennyi idő ez? Javult de mêg nem nagyon tudok ülni
2015. szept. 1. 19:16
 3/3 anonim válasza:
Kb. egy éve nekem is nagyon fájt a farokcsontom, annyira, hogy ülni és feküdni se tudtam. Sajnos tályog volt rajta, sebészeti úton távolították el. Figyelj oda magadra és ha nem múlt el, menj orvoshoz. Bízom benne, hogy neked nem az a fajta probléma volt, mint nekem. Hogy vagy?
2015. szept. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!