Szerinted általában tudják az emberek, hogy mit kell tenni, ha valaki elájul a környezetükben?
Átéltetek már ilyen helyzetet akár szenvedő félként, akár csak szemtanúként?
17/L
Én nagyjából tudom, hogy mi a teendő, mert sajnos ájulásra hajlamos vagyok. Többször történt már ilyen rosszullét velem, tudom jól, hogy mikor segítettek gyorsan, szakszerűen és mikor volt olyan, hogy csak tanakodtak felettem, hogy mi is legyen. Szerencsére olyan helyzetbe még nem kerültem, hogy teljesen közönyösen viselkedtek volna velem.
Az a kérdés, hogy vajon azok tudják-e, hogy mi a teendő, akik személyesen nem érintettek, mint én.
Nekem az a tapasztalatom (vízimentő), hogy az emberek nagyrésze tudná, hogy nagyjából mit kell tenni, de félnek, hogy elrontják, így inkább nem tesznek semmit.
Meg az sem mindegy, hogy hányan vannak a közelben, például ha nagyon sok ember van a közelben (villamosmegálló, stb.), akkor inkább úgy gondolják, hogy valaki biztos jobban tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!