Belevertem a foldbe a mutato-kozepso-es gyurus ujjamat. Tobbi lent (? )
Figyelt kérdés
le akartam valamit csapni, tul gyorsan tortent minden es a 3ujjam kicsit hatrahajlott ahogy a foldre "csaptam". komolyabban csak a kozepso ujjam serult, nagyon fajt az elejen, mozgatni tudom, de behajlitani nem. tettem ra vizes zsepit, borogattam es kicsit jobb lett tole, a fajdalmat elmulasztotta. a butykom faj, vagy a csontom nem tudom melyik lehet inkabb :D de most figyeltem be hogyha a tenyeremet nezem akkor a kozepso ujjamon a masodik "csik" kek. bocsanat hogy ilyen butan irtam remelem ertheto. a kerdesem csak annyi hogy ez zuzodas lesz, igaz? csak borogassam vagy vegyem komolyabban?
bunko emberek keruljenek, koszonom:)
2015. aug. 27. 14:55
1/2 anonim válasza:
Irány az orvos, ő majd megröntgenezi és eldönti milyen kezelés szükséges :)
2/2 A kérdező kommentje:
koszi:)
2015. aug. 27. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!