Miért hideg folyton a kéz vagy lábfejem?
Figyelt kérdés
Már kb. 4-5 éve gyakran észlelem, hogy a kéz vagy a lábfejeim jéghidegek. Gyakrabban a kezeim. Ez mitől lehet? Egy orvos azt mondta stressztől, szorongástól. És valóban, megfigyeltem, hogy pl. egy dolgozatírás előtt jéghideg és amikor túl vagyok rajta, akkor újra felmelegszik. De sokszor meg semmi izgulás nincs bennem és mégis hideg.. mitől lehet? És mit csináljak vele? Ha futok egyet, akkor helyre szokott állni, de azért akármikor nem kezdhetek el szaladgálni. :) Idegesít és aggaszt is a dolog..
16/L
2015. aug. 22. 22:48
1/3 anonim válasza:
Rossz a keringésed, vagy nem jársz elég sűrűn wc-re.
2/3 A kérdező kommentje:
Orvosi vizsgálatok semmit nem mutattak ki, hogy baj lenne a keringésemmel.. vérnyomásom is mindig jó. Napi 3-4 litert iszok és kb. óránként járok wc-re... szóval ez nem lehet. :|
2015. aug. 22. 23:57
3/3 A kérdező kommentje:
Minden nap sportolok, de így is állandóan előjön a dolog. Lehet, hogy mégis stressztől van? Sokszor megfigyeltem, dolgozatírások előtt, veszekedések közben pl. mindig jéghideggé válnak a kézfejeim és a lábfejeim is. Mikor végzek a dolgozattal, vagy megnyugszok, olyankor újra felmelegszik.. akkor valószínű, ez a probléma? Csináltak EKG-t, vérvételt, szív UH-t, pajzsmirigy vizsgálatot és sehol nem találtak semmit..
2015. aug. 23. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!