Ugye nem fogok meghalni?
Figyelt kérdés
Ma reggel megjött a menzeszem és bevettem rá 3 nospát és egy cataflamot. nospa 80 mg catalflam V. és utána kb fél óra múlva úgy elkezdtem szédülni hogy nem bírtam magam megtartani. mintha be lettem volna rúgva remegtem. Alig emlékszem valamire azt tudom alig tudtam beszélni valaki hívott mentőt is.... mitől lehetett ez? infúziót kaptam meg vettek vért is. Semmit nem mondtak haza engedtek. De remélem nem fogok meghalni.. Igy még soha nem szédültem nagyon ilyesztő volt...2015. aug. 17. 17:40
1/3 anonim válasza:
Vagy nagyon erős volt a menstruációs görcsöd, és attól lettél rosszul; vagy amit én valószínűbbnek tartok: nagyon sok gyógyszert vettél be! Ennyit nem szabad, a cataflam alapból erős fájdalomcsillapító, még a 3 nospa hozzá ezt teszi a szervezettel. Még szerencse, hogy nem lettél rosszabbul.
Nem fogsz meghalni, de mégegyszer ekkora dózist ne vegyél be egy nap.
2/3 anonim válasza:
Megőrültél? Ezekből a gyógyszerekből nem szabad ennyit!
És nem, nem fogsz meghalni, akkor nem valószínű hogy kiengednek a kórházból ha akkora lenne a baj.
3/3 anonim válasza:
jó hülye vagy te hogy ennyi gyógyszert vettél be. Gondolom nem az orvos írta fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!