Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Váratlanul fogok meghalni?

AkitLáttálÁlmodban kérdése:

Váratlanul fogok meghalni?

Figyelt kérdés
A természetes öregedés miatti végelgyengüléses halálra gondolok. Ha nem tudom mikor halok meg akkor ez azt jelenti, hogy akkor halok meg amikor nem számitok rá? Észre se fogom venni, hogy meghaltam majd? Válaszokat köszönöm.

2013. aug. 9. 15:06
 1/10 Mysticista ***** válasza:
ez komoly kérdés?
2013. aug. 9. 15:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerinted? Normális választ ha lehet.
2013. aug. 9. 15:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Az válaszoljon aki tudja a kérdésemre a választ és ne az aki unatkozik és azt se tudja mi van.
2013. aug. 9. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Halálkor csak a test hal meg. A szellem él tovább és vagy a pokolba vagy a mennybe jut. Így észre veszik az emberek ha meghalnak.
2013. aug. 9. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatom még nincs :), de több helyen olvastam ilyesmiröl.

A leírások szerint az öregek érzik, hogy lassan elfogy az életerejük, és számítanak arra, hogy meg fognak halni. Ez ugyan sok esetben olyan, hogy elalszanak és nem ébrednek fel, de elötte "tudják", hogy pár napon belül meghalnak.

2013. aug. 9. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
nem halsz meg váratlan, mert már most készülsz rá.
2013. aug. 9. 15:27
 7/10 anonim válasza:
Vagy a másik lehetőség ugyanaz lesz, mint amikor még nem születtél meg a nagy semmi sötétség. ;)
2013. aug. 9. 15:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Ki készül a halálra idiota gyerek? Nem vagyok öngyilkos ba sza meg
2013. aug. 10. 08:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Bocs az indulatomért. A kérdésem informácio gyüjtésre szántam, nem vagyok depresszios. Nem ezért irtam ki a kérdést.
2013. aug. 10. 08:49
 10/10 anonim válasza:
Ha a tested már elroncsolódott és fáj mindened,vágyni fogsz arra a nyugalomra hogy meghalj.Az emberek többsége mikor meghal a nagypapájuk úgy fogja fel mintha ez veszteség lenne,mert valamilyen szinten az,de egy nagypapának sokkal jobb így,mintha minden nap el kéne szenvednie a fájdalmait. Egyébként egyszer mindenki meghal,úgyhogy el kell fogadni,és szerintem nem érdemes ezen gondolkozni.
2013. aug. 18. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!