Nem mondom hogy nagyon sokat, de azért járok koncertekre. Tegnap voltam a szigeten, és 2 koncerten is rosszul lettem a nagyszínpadnál. Egy pillanat alatt leizzadtam, kezdett kicsit pánikhangulatom lenni.
Rengeteget ittam, alkoholt 1 kortyot sem. Tény, hogy levegő nem nagyon volt, de máskor nem lettem rosszul.
Mi lehetett a gond? Jövőre 1 hétre mennék, de így félek
2015. aug. 15. 14:14
1/7 A kérdező kommentje:
Bár tény, hogy enni elfelejtettem. Tésztát ettem itthon 1-kor, utána éjfélig semmit
2015. aug. 15. 14:16
2/7 anonim válasza:
Pánikroham lehetett. Ha alapvetően eddig nem voltál szorongós típus akkor pár ital segíthet ilyenkor ellazulni. De ha voltak ilyen gondjaid már akkor meg ronthat is rajta szóval akkor meg pszichiáterhez érdemes fordulni.
2015. aug. 15. 14:17
3/7 A kérdező kommentje:
Annyira durva nem volt.
Az első koncertről például ki kellett mennem, és pár perc alatt jobban lettem, nem izzadtam, nem volt semmi bajom.
Nem bírom a tömeget nagyon, de koncerten eddig sose befolyásolt ez
2015. aug. 15. 14:18
4/7 anonim válasza:
Attól is lehet, hogy nem ettél, plusz iszonyú kánikula van.
2015. aug. 15. 14:26
5/7 anonim válasza:
Tömegiszony
2015. aug. 16. 01:03
6/7 anonim válasza:
pánikroham, ez biztos. A pánikroham általában nem akkor jön ki, amikor számítasz rá, ezért Én is azt gondolom hogy a sok ember miatt lehetett, mert a másik ami még lehetséges, hogy egy ideig ha nem mész emberek közé, attól is lehet. Ha külső ingerek nem érnek, akkor a hirtelen sok külső inger okozhatja ezt. Nekem ez volt..Egyet fogadj meg: SOHA ne szedj rá semmilyen gyógyszert. A másik pedig, hogy agyban dől el. Ha tudod mitől van, könnyen le tudod rázni a dolgot. Ha túl sokat foglalkozol vele, komolyan veszed, akkor lehet rosszabb is. Érdekes betegség ez.. Ettől függetlenül Én azt mondom, ne kerüld az ilyen szituációt, sőt. Járj többet emberek közé. Remélem segítettem...
2015. aug. 24. 02:59
7/7 A kérdező kommentje:
Rengeteget járok emberek közé, köszike. Volt már pánikrohamom és ez NEM AZ VOLT.
De mindegy, biztos a meleg miatt volt, mert azóta voltam már pár elég nagy koncerten hidegebb időben, és semmi gond nem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!