SOS! Nem kapok levegőt mi lehet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van mintha nem lenne elég levegő amit be tudnék szivni,nehezen kapok levegőt.5 éves korom körül asztmás lettem de aztán kinőttem az orvos megszüntette a papírom.Aztán most elöször voltam strandolni és azóta nem kapok levegőt hidegnek éreztem a vizet és lehet azért?Vagy kiujul az asztmám?2015. júl. 28. 17:51
1/3 anonim válasza:
Go dokihoz! Nekem mellkasi fájdalmaim voltak, meg nem kaptam levegőt. Rászántam magam elmentem sürgősségire. Kiderült hogy komplett PTX, összevolt esve a bal tüdőm, jó hogy fulladtam...
2/3 A kérdező kommentje:
és akkor mit lehet tenni?
2015. júl. 28. 20:54
3/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag egy csövet tettek be a tüdőmbe mellkasomon keresztül, 2 borda között. A cső be volt kötve a falon található aljzatba, negatív nyomás volt benne, így helyére tapadt a tüdőm 2 nap alatt. Ha megint lesz, akkor műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!