Mit tegyek ha furcsán, nehezen kapok levegőt? Mi baj lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap este nem éreztem jól magam. Olyan érzés volt, mintha nem tudnám teljesen mélyen leszívni a levegőt, majd később már kellemetlen érzést éreztem a mellkasomnál, és a szívem is szabálytanul vert. Alvás előtt már jobb lett. Utána levő reggel is jó volt minden, aztán 2-3 óra múlva megint nehezen kaptam levegőt (és fájt a fejem)...2015. ápr. 12. 16:51
1/10 anonim válasza:
Vérnyomásod meg kell mérni és a pulzusodat. Ha magas amikor fulladsz, akkor ideg alapon van.
2/10 anonim válasza:
ez lehet nehézlégzés, pánik roham. nem ártana orvoshoz fordulni ezzel! kis millió oka lehet ennek a tüneteknek pl stressz, szívbetegség, szorongás, pánik... orvos és vizsgáljon meg kardiológus első körben, ha ott semmi tüdőgyógyászat ha ott is semmi akkor pszichológus, vagy mindhárom egyszerre majd a háziorvosod továbbít a megfelelő szakorvoshoz,
és stressz kerülés ami ma sajna ku.. nehéz
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. ápr. 12. 17:43
4/10 anonim válasza:
néha méregesd a pulzusodat. Főleg, amikor szarul vagy. Általában akkor mutatkozik meg a komolyabb baj, ha nyugalomban 120 körül lesz 70helyett pl a pulzus. Akkor orvos, és sürgősségi ekg-szívUh beutaló a kardio-ra.
5/10 A kérdező kommentje:
Tegnap 90 volt a pulzusom, most meg 59.
2015. ápr. 12. 18:10
6/10 anonim válasza:
legjobb ha ekg és uh csinálnak az ha negatív valószínűleg pszichés eredetű a gond
7/10 anonim válasza:
ez mondjuk tipikus jelenség. Kb 10embernél sikerült összehozni a következőt. Akikkel beszéltem, és ilyen tünetei voltak + negatív kardiológia, azoknál mind pozitív / részben pozitív lett a lyme teszt... :)
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:) Az a gond, hogy eléggé félek minden felé orvosi "dologtol" vizsgalatol stb... de ha nem múlik el elmegyek. Koszonom A válaszokat!
2015. ápr. 12. 22:52
9/10 anonim válasza:
ha nem mész el, akkor nemsokára... könnyen lehet, hogy semmitől nem kell ezentúl félned.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon aggódom es félek, de elmegyek...
2015. ápr. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!