Furcsán veszi a levegőt a hörim alvás közben, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egész nap kinn aludt, kb. a terrárium közepén, szóval láttam jól, és azt figyeltem, hogy hason fekszik, és egy darabig, 7-8 levegővétel erejéig simán veszi a levegőt, aztán meg "vonaglik" egyet. Ezt nem kell ilyen brutálisan érteni, csak nem találok jobb szót. Olyan, mintha egy nagyon nagy falatot nyelne le egyben, hullámzik egyet a höri háta, aztán tovább alszik. Nem úgy tűnik, hogy zavarná, mert mélyen alszik, de engem aggaszt kissé. (elég öreg hörike, több, mint két éves nőstény dzsungáriai törpehöri)2013. aug. 16. 22:57
1/2 viktor123456 válasza:
megpróbáltam utánanézni angolul, de nincs ilyen ismert betegségről szakirodalom. ha meg nem kutatták, akkor ez nem probléma.
szerintem épp egy nagyobb falatról álmodik. :-)
2/2 anonim válasza:
lehet h elfog pusztulni,nem biztos!az én volt hörim az ketrecbe volt emeletesbe és felment az emeletre és ott oldalra dölt és vlahogy ugy aludt el ahogy moondtad hogy szépen veszi a levegöt utána meg olyan furcsán azt hittük h csk ugy jött neki de stére elpusztult igy volt nekünk mind a 2 törpe hörimnél :/ de nem akartalak megilyeszteni vele csk mondtam h nekem mi volt az átélésem velük....de sztem ha a hasán van nincs semmi baja általába mindig a hasukon alszanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!