Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pszichológushoz kéne fordulnom?

Pszichológushoz kéne fordulnom?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta úgy érzem más vagyok mint a többi ember. Mindenkit szebbnek és sikeresebbnek látok magamnál. Úgy érzem nem vagyok egy olyan lány akit valaki a szívébe fogadna. Minden barátnőm, ismerősöm sokkal szebb nálam és őket mindenki kedveli. Nekem nincs sok barátom és senki sem fordul meg utánam. Néha még csúfolnak is az emberek, ha meglátnak. Nem szeretem magam, semmi jót és szépet nem látok magamban. Magányosnak érzem magam..mert mostanában a baráti társaságomban sem figyel rám senki. Nincs semmi önbizalmam, és az osztályban is én vagyok az egyetlen lány aki még soha nem tetszett egy fiúnak sem. Nincs önbizalmam...nem szeretek a tükörbe nézni, lehszívesebben összetörném azt. Egy pszichológus tudna segíteni rajtam? 14/L

2015. júl. 18. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Probald meg, de segiteni rajtad csak te magad tudsz!
2015. júl. 18. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hidd el, ezt kinövöd, a te korodbeli fiatalok iszonyatosan kegyetlenek... de idővel mind felnpttök, talán nem ma, vagy holnap, de egy év múlva, kettő, esetleg 4, és sokkal pozitívabban fogod látni a világot, ez teljesen normális így, ahogy van hidd el, de ha valakivel beszélgetnél, rám írhatsz ha gondolod :)
2015. júl. 18. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet hogy igazad van, köszönöm ez jól esett :)
2015. júl. 19. 00:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így éreztem magam középsuliban, aztán amikor elmúltam 18 éves, kevesebb volt már a beszólás, megváltoztam külsőleg is. Ráadásul már nem kellett naponta beülnöm a sok hülye közé. :) Nem mondom, hogy teljesen megszűnt az önbizalomhiányom, de már nem zavarnak annyira a problémáim mint régen. Kitartás!
2015. aug. 5. 17:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2015. aug. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!