Ez amiatt lehet, hogy mindent összeettem így este?
Elkezdtem érezni, hogy fáj a gyomrom. Később ez átváltott enyhe görcsös érzésbe, ami hullámokba tör rám. Olyasmi, mint mikor megjön, csak ezt nem lent a hasamban érzem, hanem a gyomromnál.
Azóta már nem tudom eldonteni, hogy a gyomromban érzem ezt, vagy a mellkasomban, és kicsit belánikoltam emiatt.
Egyébként ettem 6 óra fele sültkrumplit, rántott húst, aztán később pudingot, majd tortilla chipset szósszal, aztán most nemrég egy joghurtot csokidarabokkal..
Nem jellemző rám ez a nagy zabálás, nagyon remélem, hogy emiatt van ez, és a gyomromban, nem a mellkasomban a szívemnél :/
A szokatlan mennyiség vagy összetétel olykor okozhat ilyesmit.
Nekem ritkán fáj a hasam, de előfordulhat, ha nagyon sokat eszem vagy nagyon szénhidrátosat (elszoktam tőle), a glutén-cukor-laktóz különösen durva, ha évek óta alig eszel ilyet. Vannak nálam érzékenyebbek, akik a szokatlan ételektől törvényszerűen kegyetlenül rosszul lesznek. Én csak kicsit és csak néha :)
Sokféle étel vagy ételkombináció okozhat rosszullétet. Pl. tuti van, aki nem tolerálja az egyszerre zsíros és szénhidrátos ételeket, pedig külön-külön OK. A párom pedig bírja a zsírt, de csak sok szénhidráttal együtt, anélkül rosszul lesz tőle.
Az összeevés különösen gond lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!