Májustól én fizetem a TB-met, milyen kivizsgálásokra menjek el, hogy teljes mértékben ki tudjam használni a támogatottságomat?
Mi lenne?
Ha már fizetek valamiért, akkor azt maximálisan ki fogom használni
A helyedben nem mennék sehova. "Nem célszerű az ördögöt emlegetni!"
Meg aztán a Magyar egészségügy!!! Én nem fizetek nekik egy vasat sem! Ha lesz valami betegséged, úgy is csak maszek orvossal tudod kezeltetni, még fogat sem érdemes húzatni sztk. alapon.
Aztán, ha a statisztika és a politika azt kívánja, férfi létedre is megállapítanak méhnyakrákot!
Az nem úgy működik, hogy elmész orvoshoz és vizsgálatokat kérsz minden panasz nélkül.
Maximum általános labort kérhetsz ( vannak háziorvosok akik még erre se adnak beutalót csak ha valami bajod van).
Elképesztő, hogy valaki lehet ennyire buta és garasoskodó is egyszerre. :D
Tényleg valami intelligenciavizsgálatra kellene menned, Kérdező, hátha megállapítják, hogy gyengeelméjű vagy, és akkor rendszeresen kaphatsz ellátást a pénzedért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!