Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet hogy a rossz párnától...

Lehet hogy a rossz párnától fáj minden reggel tompán a fejem?

Figyelt kérdés

Haza vittem a párnámat(dormeos) és otthon hagytam, mondván nem sokára hazaköltözünk.Viszont, amióta visszajöttünk és egy sima, puha párnát használok éjjel, az első éjszakát leszámítva, mindig úgy ébredek, hogy tompa fejfájásom van. Legtöbbször a jobb oldalon, mert azon az oldalamon alszom.

Lehetséges, hogy a párna a ludas? Valaki tapasztalt már hasonlót?

2015. júl. 10. 08:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem az anatómiai szivacspárnától fájt a fejem,egyértelmű volt,mert amikor lecseréltem,elmúlt a fejfájásom.De nekem már akkor megfájdult,amikor ráfeküdtem.Pár napig még azon aludtam,hogy ,,szokjam",de egyértelművé vált,hogy az egy silány áru,semmi anatómia nem volt benne,ellenkezőleg,csak kapta ezt a hangzatos nevet,hogy az emberek vegyék!
2015. júl. 12. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Én is kicseréltem a párnát, most már nem fáj a fejem. Szóval úgy fest, a párna volt a ludas.

Én pont az anatómiai párnámat hagytam otthon, úgy fest anélkül nem is tudok normálisan aludni. :)

2015. júl. 14. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!