A szteroidok (tesztoszteron) mennyi idő után távozik a szervezetből, ha leállsz a kúrval? Mennyi idő után mennél át egy dopping teszten?
Ez kész! Azért mert szterós kérdésem volt, már jön az oltás, hogy hülye vagyok :D
Egyébként nem feltétlen azért kérdeztem a dolgokat, mert annyira értek hozzá. Soha nem is próbáltam és nem is fogom. Bizonyos dolgokat el lehet érni szerek nélkül is.... Valakinek sikerül :)
Inkább egészségügyi okokból, és hogy ezt mennyire tudnám összehangolni a sporttal. De köszönöm mindenkinek aki eddig írt!
Kedves kérdező!
A tesztoszteron készítmények távozása a szervezetből több év is lehet, mivel az ilyen készítmények valamilyen tesztoszteron keverékek, ezáltal eltérnek a szervezet által termelt tesztoszterontól! Tudtommal már egy szem pl. dianabol tabletta is megváltoztatja a szervezet tesztoszteron koncentrációját! A testépítők a versenyek előtt általában valamiféle régi hormonkezelésre fogják a doppingteszt eredményét, például bőrgyógyászati problémák szteroidos kezelése stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!