Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A szabadnap nélküli munkába...

A szabadnap nélküli munkába tényleg tönkre lehet menni?

Figyelt kérdés

Pékségben dolgozok napi 7-9 órát. Van, hogy van közben fél óra szünet, van, hogy nincsen. Egész napos állómunka, és mivel a két helyem közül az egyiken még csak próbaidős vagyok (ajj, 6 hónap), addig amég a többiek fújhatnak kicsit, mikor épp nem kell megszakadni, én egy másodpercre sem állhatok meg, mert semmittevésért kiraknak.

Néha mikor hazaérek, halottfáradnak érzem magam, és azzal nyugtatom magam, hogy van, aki többet dolgozik, és nem merül ki.

Van ezt így értelme hosszútávon csinálni?

Vagy most tudok egy kicsit keresni, használjam ki?

21L

2015. júl. 6. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy idő után meg lehet szokni a pörgést. Ha belejön az ember akkor már rutinosan végzi a dolgát kevesebb idő alatt. De nem igazán értem a kérdésedet. Ki lehet-e bírni ha napi 7-9 órát dolgozol, és nincs cigi, ebédszünet? Igen, ki lehet bírni, mint írtam meg is lehet szokni.

Vagy ki lehet-e bírni, hogy hétfőtől-vasárnapig dolgozol 7-9 órát és nincs pihenőnap?

Ezt csak addig lehet bírni amíg fel vagy pörögve. Amikor már nem számít a fizetés sem akkor már eleged lesz. A szervezetnek is szüksége van néha pihenésre

2015. júl. 6. 09:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy kajaszünet nincs, munkaközben be tudok kapni valamit. Hanem az, hogy ha végeztem a felmosással, már futva kell mennem ablakot pucolni, mert ha megállok egy pillanatra, gond van.
2015. júl. 6. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:

ma 09:11

Az igazság az, hogy a felmosás után futva menni ablakot pucolni helyzet a te hibád is. Az elején fel kell venned egy ritmust és azt kell csinálni. Emlékszem amikor én beléptem a munkahelyemre és próbaidős voltam, én is rohangáltam mint pók a falon, és fél perc pihenőt nem adtam magamnak. Később teljesen természetesnek vették, és amikor mertem megállni még rám is szóltak. De lerendeztem annyival, hogy

- csinálom én, de én sem vagyok superman..

Lassan 5 éve dolgozom ott, ugyanazt a munkát végzem, de vannak pihenőperceim. A rohangálással állj le, mert később is elvárják, hogy ennyire pörögj. Vegyél fel egy nyugisabb tempót. Nyugodj meg, senki nem fog ezért kirúgni. Ha mégis akkor az a munkahely gólyafingot sem ért.

2015. júl. 6. 09:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nme tehetem, mert ellenőriznek. Ha megállok egy pillanatra, már megy is, hogy ezt csináld, azt csináld.
2015. júl. 6. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
3: Nem az ő hibája, nálunk is az van, hogy nem állhatsz meg egy percre is, mindig kell valamit csinálni, hiába nincs munka.
2015. júl. 6. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!