Ez a stressz miatt van? Mi ez, gyomorfekély? Vagy talán bulimia?
Arról van szó, hogy rengeteget szorongok, és az utóbbi időben (pár hónapja) ez gyomorpanaszokhoz vezetett.
Reggel mindig farkaséhesen ébredek, aztán eszem valamennyit, de nem sokat. Ha nem eszem, akkor az éhség kibírhatatlan lesz, aztán elmúlik, és egész nap nem leszek éhes. Nagyon fáradékony vagyok mostanában, rengeteget alszom.
A lényeg, hogy nem tudok sokat enni, és nagyon gyakran, ha idegeskedek valami miatt, akkor eljön egy pont, amikor úgy érzem, hogy ha egy falattal többet ennék, kihánynám az egészet. Néha ez majdnem megtörténik. Pl. most az előbb: ettem (hangsúlyozom, baromi keveset) és abbahagytam, aztán ettem mellé egy kis káposztát. Az első falat káposzta után éreztem, hogy összeszűkül a nyelőcsövem, megdagad a nyelvem és tudtam, hogy megint eljött ez az érzés. Igyekeztem mélyeket lélegezni, de nem múlt el. Elmentem a WC-be és nagy akaraterővel leküzdöttem, de tényleg majdnem hánytam. Szinte már éreztem, hogy oda kell hajolnom.
Most épp egy tábor miatt szorongok, máskor meg más miatt. Úgy érzem, ez így tarthatatlan. Így egyszerűen nem bírok soha eleget enni, a szervezetem nem jut elég táplálékhoz...
23/F
Nekem is ez a bajom. Reggel 5kor már nem tudok aludni az éhségtől, és este is lefekvés előtt ennem kell, hogy el tudjak aludni és ne legyek éhes. De én is alig tudok enni, pedig minden rendben elvileg a nyelőcsövemmel, gyomrommal, emésztésemmel. Néha sok a savam de a savcsökkentőktől székrekedésem van. Nekem akkor múlik el az éhség ha sportolok pl vagy valami megterhelőt csinálok. De én állandóan éhes vagyok,és elég vékonyka..:(
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!