Mitöl myilalik a hátam?
Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja nyilalik a hátam mindenhol pontokban, bal ,jobboldalon egyaránt néha a gerincem mentén is a tüdö környékén de néha a vállamba és bele nyilal dohányzom lassan 3 éve 18 éves vagyok.Kezdetben erösebb nyilalások jelentkeztek de most enyhülnek általában már csak nyugalmi helyzetben érzem tompán érzem pár másodpercig tart néha ha nagy levegöt veszek vagy nyujtoszkodom akkor mindig belenyilalik már enyhül de azért nyugtalanit hogy milehet ez ugye semmi komoly?Köszönöm a válaszokat mindenkinek.2015. júl. 5. 15:54
1/1 anonim válasza:
Szerintem komoly lehet, mert problémát okoz és továbiakban csak romlani fog. Nem gondolta, hogy esetleg kivizsgáltasd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!