Fájhat azért a petefészkem, mert tele van a hasam, mármint sokat vagy hirtelen vagy nem jót ettem?
Figyelt kérdés
Csak mert szerintem a petefészkem fáj, mint mielőtt megjön, de most nagyon nem kéne megjönnie, viszont tegnap este óta fáj, miután ettem egy óriáspalacsintát. És tudom, majd elmúlik, remélhetőleg, vagy legalább is lehet, hogy elmúlik és akkor fölösleges is a kérdés, de már tegnap este is felmerült ez a kérdés bennem, hogy fájhat azért a petefészek, mert amit/ahogy/amikor eszünk, az hatással van rá...? Engem nagyon meglepne... És persze az is lehet, hogy semmi összefüggés sincs, csak fura, hogy pont azóta fáj, hogy ettem... Ráadásul mintha mindkét oldalról éreztem volna, de főleg az egyikről...2015. jún. 24. 09:14
1/2 anonim válasza:
Nem, nem fájhat.
Viszont tüszőrepedéskor is léphet fel hasonló fájdalom, mint menstruáció előtt/közben.
2/2 A kérdező kommentje:
Tényleg...? Nahát, ezt tényleg nem tudtam... Vajon ez tényleg igaz? Más is tudja igazolni? Ne már, most már nem elég a havi vörös szenvedés, egy ideje már egy héttel előtte a pms hozzá, most még ez is, a csúcsidős szenvedés is...???!!!! Ne mááááááááár...!!!! Elegem van! Nem akarok nő lenni... Vagy erre mondják, hogy a testem gyereket követel...? Vagy tán csak bemesélem magamnak...? Pfffffff!!!! Na mindegy, azért kösz a választ, végül is, az igaz, hogy annak van épp az ideje, szóval akár még igazad is lehet... :S
2015. jún. 24. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!