Magas pulzusom van és ehhez társuló vérnyomásom de az orvosok elutasitanak mint szivbeteget. Miért?
Phszihikális alapra hivatkozva nyugtatókkal akarnak tömni amikor nem vagyok ideges mégis úgy ver a szívem mint egy állatnak ha elindulok
104-es pulzust mértem a bankautomatánál ahová gyalog elsétáltam
Minden reggel úgy ébredek mint aki egy félmaratont lefutott pedig még csak akkor keltem ki az ágyból de nagyon fitt vagyok
Csak EKG-t néztek sem röntgen sem ultrahang vagy ct nem volt és ők erre azt mondják, hogy biztos nem vagyok szívbeteg bár tényleg kissé magas a pulzusom és a vérnyomásom is de ez idegi alapon van
De akkor mit magas a pulzusom?
A szívbillentyű nincs kinyílva esetleg?
Hogy lehet az, hogy nem jó a pulzusom de az EKG nem mutatja csak a magasabb pulzust?
Az EKG a szív elektomos tevékenységét vizsgálja, kimutatja a szervi szívritmuszavarokat. Ha ilyet nem találtak, hidd el igazuk van, és pánikbeteg lehetsz, vagy élvezeti szerektől megy a szíved. Mindkettőt a lelkidokik kezelik.
Ne a kifogást keresd, hanem igyekezz meggyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!