Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha délután lefekszek aludni...

Ha délután lefekszek aludni 1-2 órára, akkor miután fölkelek miért vagyok tiszta kómás estig?

Figyelt kérdés
Alszok 2 órát délután, és miután fölkelek kb estig fáj a fejem, szédülök és minden bajom van. :S
2008. szept. 1. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert igazából az esti alvást szoktad meg és egyszerűen nem tudsz felébredni, ha nappal is alszol. Én is így vagyok, de én nagyon ritkán tudok hétköznap dután aludni sajnos!
2008. szept. 1. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem a te egyéni problémád, nagyon sokan így vannak..nemigen tudsz mit tenni ellene, legfeljebb rögtön iszol friss vizet, szódát, kávét, meg kell hidegvízzel mosdani, vagy zuhanyozz, ez mind hatásos, csak az a veszélye, hogy éjjel nem tudsz rendesen aludni.
2008. szept. 1. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pont ezért nem alszom délután mert mivel már alapból fáradékony vagyok tuti hogy másnap reggelig ki nem kelnék az ágyból :)
2008. szept. 1. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nézesd meg a vérnyomásod, lehet,hogy nagyon alacsony és emiatt is alszol el délután
2008. szept. 1. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
En sajnos ezt altalaban csak vasarnap delutan tudom megtenni ,ugy idozitem hogy utana legyen ido meg kimenni egy nagyot setalni es akkor "kijozanodom".
2008. szept. 3. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!