Ha délután lefekszek aludni 1-2 órára, akkor miután fölkelek miért vagyok tiszta kómás estig?
Figyelt kérdés
Alszok 2 órát délután, és miután fölkelek kb estig fáj a fejem, szédülök és minden bajom van. :S2008. szept. 1. 18:56
1/5 anonim válasza:
Mert igazából az esti alvást szoktad meg és egyszerűen nem tudsz felébredni, ha nappal is alszol. Én is így vagyok, de én nagyon ritkán tudok hétköznap dután aludni sajnos!
2/5 anonim válasza:
Ez nem a te egyéni problémád, nagyon sokan így vannak..nemigen tudsz mit tenni ellene, legfeljebb rögtön iszol friss vizet, szódát, kávét, meg kell hidegvízzel mosdani, vagy zuhanyozz, ez mind hatásos, csak az a veszélye, hogy éjjel nem tudsz rendesen aludni.
3/5 anonim válasza:
Én pont ezért nem alszom délután mert mivel már alapból fáradékony vagyok tuti hogy másnap reggelig ki nem kelnék az ágyból :)
4/5 anonim válasza:
szerintem nézesd meg a vérnyomásod, lehet,hogy nagyon alacsony és emiatt is alszol el délután
5/5 anonim válasza:
En sajnos ezt altalaban csak vasarnap delutan tudom megtenni ,ugy idozitem hogy utana legyen ido meg kimenni egy nagyot setalni es akkor "kijozanodom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!